Foto & Video Nuntă

Foto & Video Nunta, Pachet 1

foto video nuntaFOTO – VIDEO NUNTA

Poze si Filmare Nunta. Nunta este evenimentul cel mai important din viata fiecaruia. Cu mare grija, noi il captam cu profesionalism in format Full HD si vi-l redam pe dvd-uri personalizate pentru a rememora in intimitate sau cu prietenii clipele fericite si unice ale nuntii dvs. Multitudinea de pachete video vor asigura o filmare profesionala pentru toate momentele nuntii: cununie civila, obiceiuri, cununie religioasa, „furatul miresei” si bineinteles petrecerea de la restaurant. Veti primi impreuna cu dvd-urile personalizate un montaj introductiv cu cele mai frumoase amintiri.

 
OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :
– 1 Fotograf profesionist
– 1 Cameraman profesionist filmare Full HD
– Disponibilitate tot evenimentul : prezenta fotografului si cameramanului pe tot parcursul zilei (cununie civila in ziua evenimentului, obiceiuri, biserica, restaurant)
– 400 de fotografii
– Prelucrarea integrala a tuturor fotografiilor (corectii de lumina, culoare, contrast, alb negru, sepia,crop)
– Filmare bruta 6 ore
– Montaj video professional Full HD, maxim 3 ore
– 1 USB Stick cu filmare si pozele
– 1 Carcasa si coperti personalizate
OPTIONAL:  Filmare cu Macara Video si Filmari cu Drona
01Album Digital Nunta 15x20cm

Click pe text pentru

MODELE DE ALBUME NUNTA DISPONIBILE
 
Pretul prezentului pachet este de 750 de euro
Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Poze si Filmare Nunta

foto video nunta, nunti fotografi, filmari video, filamare nunta, fotografi nunta, filmari nunti, cameramani de nunta, fotograf de nunta, poze nunta, cameraman nunta, servicii video, foto-video nunta, servicii foto-video, servicii foto-video, nunti, nunta, servicii foto-video, fotografii nunta, fotografii de nunta, cameramani, fotografi, sedinte foto, timisoara, lugoj, resita, caransebes, moldova noua, oravita, germania, austria, albume foto, videograf nunta,