Schela de Lumini

Lumini de Nunta, Arhitecturale sau Decorative

lumini decorative nunta botezLUMINI DECORATIVE SALA NUNTA

Lumini de Nunta Arhitecturale sau Decorative. Iluminatul ambiental al unei sali a devenit o tendinta pentru orice eveniment special. Fie pentru a evidentia masa mirilor, fie amplasate in toata sala, luminile ambientale aduc un plus de rafinament evenimentului dumneavoastra. Pachetul pe care il punem la dispozitie ofera un numar de pana la 20 dispozitive de tip PAR-Led toate conectate centralizat la o comanda pentru iluminarea peretilor laterali, stalpilor, prezidiului sau a tavanului unei incaperi unde are loc evenimentul dumneavostra creand astfel o ambianta de basm.

Pachetul de lumini arhitectural, prezidiu si sala contine :

– Sistem de lumini arhitecturale Lumini arhitecturale led par
– 20 spoturi de lumina – LED PAR 56
LED PAR 56 dispune de 183 de leduri de 10 mm RGBW de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa.
PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1000 lei
 
In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura, luminile, necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA..
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Lumini de Nunta Arhitecturale sau Decorative

lumini arhitecturale, lumini ambientale, lumini nunta, lumini decorative, inchiriere lumini, lumini arhitecturale nunta, lumini arhitecturale pret, schela lumini, lumini nunta,proiectii nunta, lumini nunti, lumini arhitecturale, lumini la nunta, efecte lumini nuta, timisoara, resita, caransebes, lugoj, decoratiuni cu lumini,