Foto & Video Nuntă

Foto & Video Nunta, Pachet 2

Foto Video pentru NuntaFOTOGRAF si CAMERAMAN pentru NUNTA

Foto Video pentru Nunta. Pentru ca fiecare eveniment este unic am pregatit o paleta variata de pachete foto-video care sa raspunda exact cerintelor si necesitatilor dumneavoastra. Pacehetele noastre se adreseaza atat nuntilor cu buget mai mic sau cu un numar restrans de invitati cat si celor mai exigente pretentii la care oferim filmari in doua sau mai multe camera video. De la aranjarea mirelui si a miresei, la „ultimul” DA al burlaciei, sau la schimbarea voalului miresei cu o basma si a urarilor de la multi ani , un camerman este pregatit sa surprinda pe pelicula momente deosebite. Nu uitati! Fiecare eveniment este unic, si trebuie trait la intensitate maxima.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :
– 1 Fotograf profesionist
– 1 Cameraman profesionist filmare FULL HD
– Disponibilitate tot evenimentul: prezenta fotografului si cameramanului pe tot parcursul zilei(acasa mire mireasa, obiceiuri, biserica,sedinta foto-video, restaurant)
– 800 pana la 1000 de fotografii brute
– Filmare bruta 8 -9  ore
– Prelucrarea integrala a tuturor fotografiilor (corectii de lumina, culoare, contrast, alb negru, sepia,crop)
– Sedinta foto-video cu mirii in ziua nuntii intr-o locatie aleasa de comun acord, local
– Montaj video professional Full HD, 3 -4 ore
– Slide Show Clip nunta cu momentele importante (din poze)
– 1  USB Stick cu filmare si pozele
– 1 Carcasa USB Stick personalizata
Optional se poate adauga la pachet contra cost, Albume Foto Cart Lux de 30/30 cm sau 20/20 cm
OPTIONAL:  Filmare cu Macara Video si Filmari cu Drona
07Album Digital Nunta 15x20cm

Click pe text pentru

MODELE DE ALBUME NUNTA DISPONIBILE
Pretul prezentului pachet este de 950 de euro
Preturile pentru pachetele foto-video nunta sau foto nunta pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Foto Video pentru Nunta

foto video nunta, nunti fotografi, filmari video, filamare nunta, fotografi nunta, filmari nunti, cameramani de nunta, fotograf de nunta, poze nunta, cameraman nunta, servicii video, foto-video nunta, servicii foto-video, servicii foto-video, nunti, nunta, servicii foto-video, fotografii nunta, fotografii de nunta, cameramani, fotografi, sedinte foto, timisoara, lugoj, resita, caransebes, moldova noua, oravita, germania, austria, albume foto, videograf nunta,