Schela de Lumini

Schela de Lumini Medie NUNTA sau BOTEZ

dj lumini nunta botezLUMINI PENTRU NUNTA si SCHELA DE LUMINI

Schela de Lumini Nunta. Lumina intotdeauna a reprezentat un avantaj pentru participantii la un eveniment. De foarte multe ori acestia se simt incurajati sa mearga pe ringul de dans impreuna cu partenera, pentru ca acolo se creeaza o atmosfera calda, intima, perfecta pentru un dans de cuplu, ceea ce nu s-ar fi putut realiza doar cu lumina alba si statica oferita de restaurantul unde are loc evenimentul. Avem pregatite mai multe variante de schele de lumini, pentru toate gusturile si mai ales pentru toate buzunarele, special gandite pentru a putea fi amplasate in orice locatie.

 PACHETUL 2 – Schela de Lumini Medie pentru NUNTA sau BOTEZ contine urmatoarele :

– 2 Picioare extensibile – WORK LW 155 R – ce se pot inalta pana la 4.5 m.
– Lungimea 4, 5m  m. -4 spoturi de lumina – LED PAR 56 de mare putere
4 xMoving Head Q Spot de 250 W (capete rotative).
-2 x Scanner Led de putere.
– 1 X laser, proiecteaza diferite forme, culori rosu si verde
– 1X Masina de fum ceata de tip Hazer
– 1 X Globcu oglinzi (efect de stelute)
– 1 X DMXcontroller sau laptop si Operator lumini 
Ca si efecte putem enumera: schimbari de culoare si de pozitie, proiectarea anumitor forme si rotirea lor, efect de flash, etc.Un accesoriu care nu trebuie sa lipsesca de la petrecerile tale.

In functie de distanta unde se solicita serviciile se percepe taxa de transport.

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1450 lei

Preturile pentru pachetele schela de lumini nunta sau botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

SCHELA DE LUMINI NUNTA

lumini inteligente, efecte,  lumini nunta, lumini decorative, lumini dinamice, schela de lumini, schela de lumini nunta, schela de lumini botez, lumini botez, timisoara, arad, resita, caransebes, herculane, moldova noua, lugoj, oravita,germania, austria, dj, nunta, botez, schela lumini nunta timisoara, schela lumini nunta resita, schela lumini nunta caransebes, schela lumini nunta moldova noua, schela lumini nunta oravita, schela lumini nunta lugoj,