Sonorizări Evenimente

Sonorizari, prezentări, lansări si expozitii

Sonorizari concerte prezentari lansari expozitii. Stim ca evenimentul pe care vreti sa-l organizati poate deveni un motiv de ingrijorare când apar listele de planuri si toate detaliile greu de luat în calcul. Daca va copleste gandul de a va ocupa singuri de un eveniment atât de complex, va stam alaturi pentru a va scoate din incurcatura prin serviciile oferite. Sonorizari conferinte, prezentari, targuri, expozitii, lansari de produse, promotii, gale, concerte de interior sau receptii.Indiferent care ar fi evenimentul tau stim ca reusita acestuia depinde in mare masura de calitatea servicilor utilizate. De aceea noi iti oferim, consultanta in alegerea echipamentelor cele mai potrivite: instalarea echipamentelor, asistenta tehnica in timpul desfasurarii evenimentelor, asigurarea echipamentelor de rezerva (back-up) in cazul evenimentelor de maxima importanta.

 

Firma noastra asigura sonorizarea de evenimente de firma in zona de vest a tarii, Timisoara, Lugoj, Caransebes, Resita precum si in orase mai mici si  va poate pune la dispozitie pentru evenimentul dumneavoastra echipamente precum:
   Boxe Active pana la 1000W X 4 buc.                              Moving head-uri X 2 buc.
   Boxe Pasive pana la 1200W X 2 buc.                              Led Par X 6 buc.
   Amplificatoare de 1200W X 2 buc.                                 Scanner X 4 buc.
   Mixere cu 16 canale X 2 buc.                                            Instalatii de Fun effect de ceata X 2 buc.
   Mixer cu 32 de canale X 1 buc.                                        Fum Greu cu Gheata Carbonica
   Microfoane Wireless X 4 buc.                                          Instalatii de lasere X 3 buc.
   Microfoane cu fir X 4 buc.                                                Glob Laser X 1 buc.
   Microfon Headset Wireless X 2 buc.                              Consola de control DMX
   Stative Microfoane X 4 buc.                                              Personal tehnic: technician luminia
   Stative Boxe X 8 buc.
   Personal tehnic : technician sunet, imagine, lumini, Dj
Instalatia de sonorizare este un ansamblu de echipamente care permite amplificarea sunetului. In functie de spatiile in care se instaleaza precum si de complexitatea operatilor cerute ea poate contine: incinte acustice (boxe), amplificatoare, mixer, microfoane sau sisteme de redare a sunetului.
Sistemele de videoproiectie (videoproiectoarele) preiau imaginile de la o sursa de semnal video (VHS, DVD, laptop, etc) si le proiecteaza pe un ecran special. Principala caracteristica dupa care se alege un videoproiector este luminozitatea care se exprima in ansilumeni.
Ecranul de proiectie este conceput dintr-un cu material textil de si poate fi sustinut de un trepied sau cadru. Ecranul este, deasemenea, prevazut cu un suport a carui inaltime poate fi reglata in vederea obtinerii unei imagini optime. Ecranele cele mai des folosite sunt de 2/2 m , 3/2 m si 3/4m .
Monitoarele cu plasma sau plasma display sunt solutia indicata pentru amenajarea standurilor expozitionale. Deasemena monitoarele cu plasma pot fi folosite si pentru prezentari, instalatii de karaoke, ca o alternativa in locul instalatiilor de videoproiectie. Avantajul monitoarelor cu plasma sunt imaginile de o calitate si claritate ireprosabile in orice conditii de iluminare.
Moving-headurile (capetele mobile) sunt lumini inteligente, contolate de un dmx. Sunt recomandate pentru spectacole, targuri, expozitii, lansari de produs. Pot personaliza un eveniment cu ajutorul gobo-urilor (placute executate dintr-un material special care puse numai in capetele mobile, pot personaliza o incapere cu nume sau denumirea produsului/societatii).

In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.

cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Sonorizari concerte prezentari lansari expozitii

servicii sonorizare, dj evenimente, party firma, sonorizari, sonorizare, sunet, lumini, sonorizare spectacol, sonorizare concert , lansare carte, bal firma, sonorizare spectacole, sonorizare lansare, produse, sonorizare prezentare, petrecere de firma, evenimente sportive, inaugurare, lasare de produs, sonorizare lugoj, sonorizare timisoara, sonorizare caransebes, sonorizare resita,