Ursitoare Botez

URSITOARE BOTEZ Pachet OFERTA 1

Ursitoare Timisoara Resita CaransebesURSITOARE BOTEZ

Ursitoare Zane pentru Botez. Ursitoarele vin la botezul copilului dumneavoastra in Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane si Moldova Noua, pentru a reda viata acestor frumoase, vechi traditii. Ele va promit la petrecerea de botez, un spectacol, cu bun gust plin de emotie si duiosie. Un real spectacol, interpretat cu maiestrie de actrite, presarat cu momente pline de har. Copiii vor fi cu adevarat fascinati, iar celor mari le promitem ca se vor emotiona, dar se si vor amuza copios. Spectacolul ursitoarelor a fost imaginat ca un moment de teatru, iar versurile au fost alese de catre zane, pentru a incanta si cea mai pretentioasa, audienta. Noi aratam ca se poate sa aveti ursitoare la botez ieftin, dar si de calitate.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– Show live cu cele 3 ursitoare bune ( SANATATE, NOROC, IUBIRE)

– Durata aprox. 20 minute, muzica ambientala,

– Show realizat de actrite foarte carismatice!

– Sesiune foto pentru parinti si copii la sfarsitul prestatiei!

Pretul prezentului PACHET este 400 lei.

Galeriile foto si video din partea de mai jos a acestei pagini va vor ajuta sa va faceti o idee mai clara despre zane ursitoare si despre spectacolul lor original. La pretul prezentului pachet se adauga doar o mica taxa de transport, in functie de distanta, nimic altceva in plus.

Pentru oferte , detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA..
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Ursitoare Zane pentru Botez

ursitoare copii, ursitoare, zana, animatie, ursitoare botez, zane ursitoare, zane botez, zane ursitoare, ursitoare la botez, ursitoare pentru botez, ursitoare pret, botez, ursit, program ursitoare, programari ursitoare, programari zane botez, Timisoara, Arad, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane, Moldova Noua, fum botez, lumini botez, dj botez,