Foto & Video Botez

Foto & Video Botez, Pachet Full Gold 3

foto video botezFoto Video Botez Timisoara Lugoj Caransebes Resita. Botezul este un moment de mare bucurie din viata fiecarui cuplu. Cu o experienta bogara, noi il captam cu profesionalism in format Full HD si vi-l redam pe dvd-uri personalizate pentru a rememora in intimitate sau cu prietenii momentul fericit al botezului copilului. Multitudinea de pachete video vor asigura o filmare profesionala atat pentru botezul in biserica cat si pentru surprinderea clipelor de neuitat de la restaurant Veti primi impreuna cu dvd-urile personalizate un videoclip introductiv cu cele mai frumoase momente ale botezului.Dupa ce petrecerea s-a incheiat cele mai frumoase momente ale botezului vor putea fi pastrate si admirate in albumul foto-carte lux cu coperti din piele oferit de noi. Grafica albumului de botez este realizata de un designer profesionist care va prelucra intr-un mod original pozele alese in prealabil de parinti. Puteti alege albumul preferat dintr-o gama variata de modele pentru albume de nunta, in diferite nuante si dimensiuni.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :
– 1 Fotograf profesionist
– 1 Cameraman profesionist Full HD
– Filmare cu doua Camere Video
– Inregistrare Audio profesionala cu Zoom H4nPRO
– Disponibilitate tot evenimentul (acasa, biserica, restaurant)
– Numar nelimitat de poze (prelucrate)
– Sedinta foto-video cu bebelusul, nasii, parintii, bunicii in ziua botezului.
– Montaj video profesional Full HD, 3-4 ore
– Rezumat botez, filmare Full HD, 1 ora
Grafica video personalizată
– Videoclip botez cu cele mai importante momente
– 1 USB Stick cu filmarea si pozele
– 1 Carcasa USB Stick si coperti personalizate
– Album 20x20cm, 20 pagini, inclus in pret.
OPTIONAL:  Filmare cu Macara Video si Filmari cu Drona
11a.Album BOTEZ 30x30cm Imitatie piele cu oglinda din catifea 500 lei
MODELE DE ALBUME NUNTA DISPONIBILE
Pretul prezentului pachet este de 750 de euro
Preturile pentru pachetele foto-video botez sau foto botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Foto Video Botez Timisoara Lugoj Caransebes Resita

foto video botez, botez fotografi, filmari video, filamare botez, fotografi botez, filmari botezuri, cameramani de botez, fotograf de botez, poze botez, cameraman botez, servicii video, foto-video botez, servicii foto-video, servicii foto-video, botez, servicii foto-video, fotografii de nunta, cameramani, fotografi, sedinte foto, timisoara, lugoj, resita, caransebes, moldova noua, oravita, germania, austria, albume foto, videograf botez,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *