Fum Dansul Mirilor

Fum Dansul Mirilor cu Artificii Vulcan

fum dansul mirilorFUM VALSUL MIRILOR

Fum Dansul Mirilor cu Artificii Vulcan. Un ultim trend la nunta in reprezinta gheata carbonica (dry ice) sau gheata uscata cum se mai numeste. Un alt efect realizat cu gheata carbonica este fumul greu de la dansul mirilor, o ceata care ramane pe sol si creeaza impresia ca miri danseaza printre nori. Acest fum nu are miros, pur si simplu se evapora. Atmosfera de vis este completata de artificiile tip vulcan de interior, care intregesc atmosfera de sarbatoare, dau un plus de culoare si bucurie si reprezinta explozia incantarii si a dorintei de petrecere si distractie. Artificiile de interior tip vulcani sunt cele mai utilizate la evenimentele cele mai importante ca nunti, botezuri, aniversari. Acestea se asaza pe ring la dansul mirilor, cand este adus tortul sau oricand este nevoie de o explozie de culoare si bucurie. Aprinderea lor se poate face cu ajutorul unei telecomenzi. Cu siguranta, artificiile tip vulcan sunt cadourile cele mai potrivite, amintiri de neuitat de la nunta sau petrecerea dumneavoastra.

Artificiile tip vulcani ard pana la inaltimea de 2 metri, pentru aproximativ 40 – 50 secunde.

Pachet Vals + Artificii – 750 Lei

– prezenta operatorului pe durata valsului;

– fum greu cu gheata carbonica pentru dansul mirilor ( durata 5-8 min );

– masina de fum greu;

– gheata carbonica;

– artificii wireless ( 4 buc. ).

Preturile pentru pachetele fum cu gheata carbonica nuntasau botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Fum Dansul Mirilor cu Artificii Vulcan

artificii, artificii nunta, Botez, Caransebes, dansul mirilor, fum dans miri, fum dans nunta, fum greu, fum vals miri, gheata carbonica, gheata pahare, herculane, Lugoj, lumini, masina fum, Moldova Noua, Nunta, pret fum nunta,Resita, Timisoara