Ursitoare Botez

URSITOARE pentru BOTEZ Pachet 3

Ursitoare Zane pentru BotezURSITOARE BOTEZ

Ursit Ursitoare pentru Botez Bebelus. Cu siguranta vreti ca petrecerea de botez a bebelusului sa fie un moment special, a carui amintire sa dainuiasca peste ani. Bebelusul va creste si va afla cu surprindere si deosebita placere ca la botezul lui, zanele din povestile atat de indragite au venit sa-i urseasca ca binele sa-l calauzeasca in viata. Noi, cele 3 zane ursitoare pentru botez am creat acest frumos spectacol tocmai pentru a cinsti nasterea copiilor asa cum se cuvine. Urarile noastre sunt alese, create special in versuri pentru ficare micut. Chemati Zanele Ursitoare La Botez si haideti sa redevenim cu totii copii, macar pentru o zi!

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– Show live cu cele 3 ursitoare bune ( SANATATE, NOROC, IUBIRE)

– Durata aprox. 20 minute, muzica ambientala,

– 3 Microfoane wireless

– 2 Tunuri de confetti festiv

 – CADO NOROCOS PENTRU COPIL, (o frumoasa bratara cu zodia copilului)

– Show realizat de actrite foarte carismatice!

– Sesiune foto pentru parinti si copii la sfarsitul prestatiei!

Pretul prezentului PACHET este 650 lei.

La pretul prezentului pachet se adauga doar o mica taxa de transport, in functie de distanta, nimic altceva in plus.

Pentru oferte , detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA..

cere oferta pret foto video nuta botez majoratUrsit Ursitoare pentru Botez Bebelus

animatie, Botez, Caransebes, dj, dj botez, fum botez, Lugoj, lumini botez, program ursitoare,programari ursitoare, programari zane botez, Resita, Timisoara, ursit, ursitoare, ursitoare botez, ursitoare copii, ursitoare la botez,ursitoare pentru botez, ursitoare pret, zana, zane botez, zane ursitoare, dj botez, foto, video, botez