Filmare cu Drona la Nunta

Filmari Aeriene cu Drona la Nunta si EvenimenteFilmare cu Drona la Nunta. Fotografierea si filmarea de eveniment sunt doua dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le rezervi pentru ziua cea mare. Pentru imortalizarea momentelor  importante din viaţa dumneavoastră puteţi opta pentru filmări aeriene cu drona la Nunta sau Botez de la înălţimi de până la 500 m. Dj Foto VideoEveniment  vă oferă, la preţuri speciale, pachete Foto&Video cu Fotografi şi Cameramani profesionisti pentru filmări de nunţi şi botezuri. Cu emotie, culoare si pasiune, vom crea impreuna filmul evenimentului  dumneavoastra.

Ce poti filma cu DRONA la Nunta ? Se pot filma din aer urmatoarele momente din cadrul unei nunti: multimea adunata in fata Starii Civile, biserica si imprejurimile, multimile adunate in curtea bisericii, mirii care ies din biserica, masinile cu mirii si invitatii care se indreapta spre locatia unde are loc petrecerea, intrarea in restaurant, sala din exterior etc. dar cel mai important moment ramane sedinta foto-video.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– 1 Operator Drona
–  filmare Full HD cu Drona, Phamtom 3 Advanced
– Filmare aeriana (acasa,traseu, starea civila, biserica, restaurant)
– Durata de filmare bruta este de 25 – 30 de minute
– Disponibilitate tot evenimentul : prezenta fotografului si a cameramanilor pe tot parcursul zilei (cununie civila in ziua evenimentului, obiceiuri, biserica, sedinta foto-video, restaurant)
Pretul prezentului pachet este de 200 de euro
cere oferta pret foto video nuta botez majorat
Mai jos puteti vizualiza cateva filmulete pentru a va exemplifica

Optional oferim – Procesare, Editare, Productie Grafica personalizata Film de Nunta de la 100 de euro

 Pretul exact se calculeaza in functie de numarul de ore alocate filmarilor, in functie de numarul de baterii consumate, in functie de locatie si de riscul la care poate fi supusa drona noastra. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Filmare cu Drona la Nunta

Filmare cu Drona la Nunta, filmari cu drone, fotografie aeriana, fotografii aeriene, filmare aeriana, drona filmare, drona filmare hd, full hd, drona filmare pret, filmare drona nunta, drona nunta, nunta, botez, film, Filmari cu drona, filmare cu drona, filmari drona, filmare drona, filmari cu drone, filmare nunta cu drona, filmare nunta drona, foto nunta, filmare nunta, poze nunta, foto video nunta, filmare stadicam, clip nunta, videoclip, nunta, grafica nunta, timisoara, resita, caransebes, moldova noua, orastie,vulcan, petrosani, nurnberg, mannheim, germania, austria,

Filmari Aeriene cu Drona