Cabina Video360Foto & Video BotezFoto & Video Nuntă

Oferta Cabina Video 360 sau Video Booth la Nunta, Botez sau Majorat

Alege Cabina Video 360 sau Video Booth 360!  cel mai nou concept pentru evenimente de tip Nunta, Botez, Majorat, Aniversari, Banchete, Baluri), Festivaluri, Petreceri Corporate, Expozitii, Lansari de Produs sau Prezentari de Moda!

Incearca o experienta inedita, capteaza trairile si emotiile invitatiilor in videoclipuri personalizate de 30 de secunde. Filmarea efectuata cu Platforma Video 360 la care se adauga efecte de slow motion, fast motion, boomerang, plus altele suprapuse pe filmare de tip confetti, fun, baloane de sapun, inimoare, sau elemente grafice vor creea la final un clip de o calitate superioara.

OFERTE PACHETE Platforma Video 360 – Video Booth

Pachet I perioada 3 ore – 300 €
Grafica video/ Overlay (Personalizare VIDEO cu Nume si data Eveniment)
Fiecare videoclip are o alta melodie pe fundal.
Recuzita: Masti, palarii, ochelari
Sharing STATION cu QR code (Laptop si Monitor) pentru descarcare clipuri video pe telefon.
4 lumini de ambianta si 4 stative
Transmiterea filmarilor 360 dupa eveniment

Pachet II perioada 5 ore – 450 €
Personalizare grafica (nume miri si data evenimentului) video in si video out, overlay (artificii, confetti, inimioare, forme colorate animate)
Fiecare videoclip are o alta melodie pe fundal.
Recuzita: Masti, palarii, ochelari, pistol cu bani.
Sharing STATION cu QR code  (Laptop si Monitor) pentru descarcare clipuri video pe telefon.
4 lumini de ambianta si 4 stative
Transmiterea filmarilor 360 dupa eveniment

Pachet III perioada 6 ore – 500 €
Personalizare grafica  (nume miri si data evenimentului) video in si video out, overlay (artificii, confetti, inimioare, forme colorate animate)
Fiecare videoclip are o alta melodie pe fundal. Recuzita: pistol cu bani, pistol cu baloane, masti, palarii, ochelari. pistol cu bani.
Sharing STATION cu QR code (Laptop si TV de 100 cm) pentru descarcare clipuri video pe telefon.
4 lumini de ambianta si 4 stative
Transmiterea filmarilor 360 dupa eveniment

Pachet Full Event – 650 €
Personalizare grafica (nume miri si data evenimentului)  video in si video out, overlay (artificii, confetti, inimioare, forme colorate animate)
Fiecare videoclip are o alta melodie pe fundal., decor fundal printat personalizat cu numele mirilor, bebelusului la botez sau sarbatoritilor la majorat. Pentu petrecerile corporate decorul fundal se poate personaliza cu logo ul firmei.
Sharing STATION cu QR code (Laptop si TV de 100 cm) pentru descarcare clipuri video 360 pe telefon.
4 lumini de ambianta si 4 stative
Transmiterea filmarilor 360 dupa eveniment

 

NU RATA SUPER OFERTA !

Alege doua sau mai multe servicii din ofertele noastre: Schela de Lumin, Lumini Decorative sau Arhitecturale,  Fum pentru Dansul Mirilor, Dj Nunta sau Botez, Foto & Video Nunta, Botez sau Majorat si beneficiezi de mari reduceri de preturi !!!

Pentru programari si detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0721 153 242, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Cum functioneaza Cabina Video 360 la Eveniment ?

Bratul  platformei este mobil si se va invarti in jurul participantilor urcati pe platform, camera GoPro 8 va inregistra miscarile invitatilor din toate unghiurile si le va transmite la laptop pentru procesare. Dupa 45 de secunde de la filmare, clipul tau este gata pentru descarcare pe telefon, de unde se poate postat pe retelele de socializare Facebook, Instagram sau altele.

Cat spatiu ocupa Platforma Video 360 la Nunta ?

Cabina Video 360 are nevoie de un spatiu minim necesar de 3 mp plus 0.5 mp pentru control si saharing station. Spatiu optim este de 4 mp de preferat cat mai mare. Platforma se poate monta in exterior cat si in interior. Afara pe terasa sau cand lumina soarelui va disparea (seara) vom adauga lumini pentru o calitate cat mai buna a filmarilor facute si totodata semnalizam mai bine locul de amplasare a Platformei VIDEO 360. Platforma este suficient de mare pentru a gazdui pana la 4 persoane la o filmare. Ea suporta o greutate de pana la 450 kg. Pentru a obtine clipuri cat mai haioase si dinamice invitatii pot folosi, pistoale cu bani sau cu baloane de sapun sau masti, palarii si ochelari.

Cum primesc invitatii videoclipurile de la Video360 Eveniment ?

Filmarea este procesata in aproximativ 45 de secunde iar participantii pot descarca clipurile individual sau pot alege din galeria afisata pe monitor, la sharing station:

  1. Prin scanarea cu telefonul a unui QR code, direct de la monitorul principal. Dupa scanare, ajungi intr-o galerie video de unde isi pot descarca clipul procesat.
  2. De la sharing station de unde pot trimite videoclipul direct pe e-mail.

Cabina Video 360, Video Booth 360, Cabina Video Nunta, Cabina Video 360 Nunta, Cabina Video 360 Botez, Cabina Video 360 Majorat, Platforma Video 360 , Platforma Video 360 Nunta, Spinner Video 360, Cabina Video 360 Resita, Cabina Video 360 Timisoara, Cabina Video 360 Arad, Cabina Video 360 Lugoj, Cabina Video 360 Deva, Cabina Video 360 Caransebes, Cabina Video 360 Herculane, Cabina Video 360 Moldova Noua, Oferta Platforma Video 360, 360 Slow Motion Booth,