Fum Dansul Mirilor

Fum Dansul Mirilor cu Artificii si Lumini

FUM DANSUL MIRILOR cu LUMINI

Fum Dansul Mirilor cu Artificii si Lumini. Dispunem de masini de fum greu cu gheata carbonica profesionale ce pot acoperii o suprafata de pana la 800m2, astfel indiferent de locatia in care are loc evenimentul efectul va fi acelasi. Fumul Greu cu Gheata Carbonica este recomandat la aproape orice eveniment. Acesta creaza o atmosfera aparte scenei/ringului de dans si da o imagine de poveste locatiei. Principalul moment al nuntii, valsul mirilor, are intotdeauna nevoie de ceva special, care sa il faca de neuitat pentru cei din jur. Efectul de “fum greu” este folosit pentru primul dans al mirilor si transforma ringul de dans intr-un loc de poveste, creand acea senzatie deosebita de “dans pe nori”.

Pachet Vals + Artificii + Lumini Ambianta – 950 Lei

– prezenta operatorului pe durata valsului;

– fum greu cu gheata carbonica pentru dansul mirilor ( durata 5-8 min );

– masina de fum greu;

– gheata carbonica;

– artificii wireless ( 4 buc. ).

– eurolite LED PAR-64 sau Moving head( 2 buc. );

*SUPER OFERTA: In zilele de Duminica beneficiati de un discount de 10% din valoarea pachetului !

Preturile pentru pachetele fum cu gheata carbonica nuntasau botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Fum Dansul Mirilor cu Artificii si Lumini

artificii, artificii nunta, Botez, Caransebes, dansul mirilor, fum dans miri, fum dans nunta, fum greu, fum vals miri, gheata carbonica, lumini, herculane, Lugoj, lumini, masina fum, Moldova Noua, Nunta, pret fum nunta,Resita, Timisoara