Foto & Video Botez

Foto & Video Botez, Pachet Mediu 2

foto video botezPOZE si FILMARE BOTEZ

Foto Video Botez Poze si Filmare. Agentia noastra va ofera fotograf sau fotografi si cameramani profesionisti pentru botezul dumneavoastra. Va punem la dispozitie o gama variata de pachete foto si video pentru botezul copilului. Avand camere foto&video exceptionale, oamenii nostri pot crea imagini superbe pentru botezul copilului dumneavoastra. Veti primi toate pozele si filmarea prelucrate pe dvd-uri personalizate si un album foto-carte lux cu coperti din piele cu cele mai frumoase amintiri. Dupa ce petrecerea s-a incheiat cele mai frumoase momente ale botezului vor putea fi pastrate si admirate in albumul foto-carte lux cu coperti din piele oferit de noi. Grafica albumului debotez este realizata de un designer profesionist care va prelucra intr-un mod original pozele alese in prealabil de parinti. Puteti alege albumul preferat dintr-o gama variata de modele pentru albume de nunta, in diferite nuante si dimensiuni.

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :
– 1 Fotograf profesionist
– 1 Cameraman profesionist, filmare Full HD
– Disponibilitate tot evenimentul ( biserica, restaurant)
– Numar 600 de poze (prelucrate)
– Filmare bruta 6 ore
– Montaj video profesional Full HD maxim 3 ore
– Slide Show Clip botez cu cele mai importante momente
Grafica video personalizată
– 1 USB Stick cu filmarea si pozele
– Carcasa USB Stick si coperti personalizate
– Album foto-carte mat 20 x 20 cm, 20 pagini, la cerere.
OPTIONAL:  Filmare cu Macara Video si Filmari cu Drona
09.Album BOTEZ 20x20cm plus Carcasa DVD Personalizata 350 lei

Click pe text pentru

MODELE DE ALBUME NUNTA DISPONIBILE
Pretul prezentului pachet este de 625 de euro
Preturile pentru pachetele foto-video botez sau foto botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Foto Video Botez Poze si Filmare

foto video botez, botez fotografi, filmari video, filamare botez, fotografi botez, filmari botezuri, cameramani de botez, fotograf de botez, poze botez, cameraman botez, servicii video, foto-video botez, servicii foto-video, servicii foto-video, botez, servicii foto-video, fotografii de nunta, cameramani, fotografi, sedinte foto, timisoara, lugoj, resita, caransebes, moldova noua, oravita, germania, austria, albume foto, videograf botez,