Filmare cu Macara

Filmare cu MACARA Video la Nunta sau Botez

Filmare cu MACARAUA

Filmare cu MACARA Video la Nunta sau Botez. Macaraua video a inceput sa devina, incetul cu incetul, un instrument nu doar necesar ci si indispensabil in filmarea de nunta, botez sau evenimente, imaginile filmate fiind mai spectaculoase si mai calitative decat filmarea obisnuita cu o camera. Filmul sau filmarea de nunta trebuie sa fie dinamica, captivanta si sa se realizeze din mai multe unghiuri. Cu o singura camera video, oricat de profesionist este montajul, cu greu se realizeaza acestea. Macaraua video surprinde miscarile si actiunea celor din jur si poate filma de la nivelul solului pana la o inaltime de 3-4 si chiar 5 metri, rotindu-se 360 de grade, panoramic, oferind posibilitatea unor unghiuri nelimitate.

Imaginile surprinese sunt net superioare fata de filmarea obisnuita cu o camera. Macaraua asigura o filmare profesionala de un nivel cinematografic, imaginile captate fiind unice.

Folosim si recomandam macaraua video la orice eveniment, fie ca este vorba de nunta sau botez. Macaraua Video poate fi folosita pentru a filma cadre de la inaltime la Restaurant, Cort  sau Exterior.

PACHET FILMARE Full HD cu MACARA VIDEO

– Macara Video lungime brat maxim 6m, minim 3.5m, cap motorizat
– Filmare nelimitata Full HD
– Camera Video,  aparat DSLR sau Mirrorles
– Monitor HD
– Montaj si demontaj, conectica
Operator macara

Pretul prezentului pachet este de 250 de euro

Mai jos puteti vizualiza cateva filmulete pentru a va exemplifica

Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.

Filmare cu MACARA Video la Nunta sau Botez

Tag: Macara, Macara Video, Filmare, Nunta, Botez, Cameraman, Macaraua, Macara Nunta, Filmare Nunta, Resita, Caransebes, Lugoj, Timisoara, Moldova Noua, Herculane, Orastie, Petrosani, Germania, Austria, Full HD, Foto-Video, Drona, Steadycam, Evenimente,