Foto & Video Botez

Foto & Video Botez, Pachet Basic 1

foto video botezFOTO / VIDEO pentru BOTEZ

Fotograf Filmare Foto Video Botez. Toti bebelusii merita un fotograf si un cameraman bun care sa surprinda momente ce devin tot mai valoroase odata cu trecerea timpului. Trebuie doar sa-i gasiti pe cei potriviti asteptarilor dumneavoastra. Noi va oferim exact ceea ce aveti nevoie: servicii de calitate la un pret corect.

Deoarece satisfactia noastra se regaseste in zambetul dumneavoastra echipa noastra isi propune sa va asigure servicii de calitate (film si fotografie) in cele mai importante clipe din viata dumneavoastra. Putem sa filmam botezul copilului dvs. doar la biserica, daca aveti un botez mai restrans, sau sa filmam botezul in intregime, atat la biserica cat si la restaurant. Daca aveti un botez cu 25-60 de invitati, acesta este cel mai potrivit pachet. Astfel, veti avea o filmare si poze de calitate de la botezul copilului dumneavoastra.
OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :
– 1 Fotograf profesionist
– 1 Cameraman profesionist, filmare Full HD
– Disponibilitate tot evenimentul (acasa, biserica, restaurant)
– 400 de poze (prelucrate)
– Montaj final video profesional Full HD maxim 3 ore
– 1 USB Stick cu filmarea si pozele
– Carcasa si coperti personalizate
 – 1 Album foto-carte lux mat 20 x 20 cm, 40 pagini, nu este inclus in oferta.
24.Album Botez 20x20cm 300 lei

Click pe text pentru

MODELE DE ALBUME NUNTA DISPONIBILE
Pretul prezentului pachet este de 500 de euro
Preturile pentru pachetele foto-video botez sau foto botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242, sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Fotograf Filmare Foto Video Botez

foto video botez, botez fotografi, filmari video, filamare botez, fotografi botez, filmari botezuri, cameramani de botez, fotograf de botez, poze botez, cameraman botez, servicii video, foto-video botez, servicii foto-video, servicii foto-video, botez, servicii foto-video, fotografii de nunta, cameramani, fotografi, sedinte foto, timisoara, lugoj, resita, caransebes, moldova noua, oravita, germania, austria, albume foto, videograf botez,