Schela de Lumini

Schela de Lumini Mica NUNTA sau BOTEZ

schela de lumini nunta botezLUMINI NUNTA

Schela de Lumini pentru Nunta Botez. Adauga pachetului tau de sonorizare cu Dj de la Dj Eveniment, schela de lumini cu jocuri de lumini si fa ca atmosfera sa fie una de exceptie ! Din ce in ce mai multi clienti opteaza pentru pachetul schela de lumini la evenimente deoarece ambianta si atmosfera create de acestea aduc o nota moderna si un plus de energie pe ringul de dans . Alege luminile ambientale, luminile decorative si dinamice, aceste echipamente  de scena impreuna cu schela de lumini creeaza o atmosfera de spectacol rafinat si elegant.

PACHETUL 1 – Schela de Lumini Mica pentru NUNTA sau BOTEZ contine urmatoarele :

– 2 Picioare extensibile – WORK LW 155 R – ce se pot inalta pana la 3.5 m. Schela din aluminiu cu dua traverse

, ce se fixeaza pe cele 2 picioare si pe care se fixeaza dispozitivele de lumini. Lungimea maxima este de 3 m.

– 4 x Proiectoare LED – PAR 64;  2 x Moving Head;  Comanda DMX pentru lumini;  masina de fum;  montaj + demontaj

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 900 lei

Preturile pentru pachetele schela de lumini, nunta sau botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Schela de Lumini pentru Nunta Botez

efecte,  lumini nunta, lumini decorative, lumini dinamice, schela de lumini, schela de lumini nunta, schela de lumini botez, lumini botez, timisoara, arad, resita, caransebes, herculane, moldova noua, lugoj, oravita,germania, austria, dj, nunta, botez, schela lumini nunta timisoara, schela lumini nunta resita, schela lumini nunta caransebes, schela lumini nunta moldova noua, schela lumini nunta oravita, schela lumini nunta lugoj,