Videoproiector

Videoproiector pentru Nunta sau Botez

Proiectii_Video_Poze_Film_Nunta_Botez_TimisoaraVIDEOPROIECTOR SI ECRAN

Videoproiector pentru Nunta sau Botez. In ultimii ani aceste servicii auxiliare au prins contur si isi arata adevarata valoare. Spre exemplu un botez in care avem invitati din diferite cercuri cat si diferite locatii, oameni dragi noua care au facut cu bucurie un efort de a fi langa dumneavoastra in aceasta zi minunata. Desigur, nu sunt la curent cu toata evolutia sarcinii, nasterii si zambetului copilasului dumneavoastra. Cat de minunat este sa regasim aceste persoane, savurand un pahar si admirand pe un ecran mare, poze cu diferite momente importante din viata dumneavoastra. Uneori se ragasesc printre pozele afisate, alaturi de prieteni, rude sau persoane dragi. Un superb filmulet ce ruleaza continuu, cu o grafica specifica evenimentului, ce va atrage atat priviri cat si zambete.

Va recomandam videoproiectie in cadrul evenimentului dumneavoastra, fie ca este vorba de botez, nunta sau eveniment privat pentru ca va uni oameni, va elimina bariera timpului si va darui zambete.

Serviciu de videoproiectie cuprinde:

-alegerea fotografiilor

– scanarea fotografiilor vechi (albume de familie)

– realizarea unui videoclip din aceste fotografii sau filmulete

– difuzarea aestuia la deschiderea petrecererii

– slideshow din fotografiile din ziua evenimentului

– montarea la locatie a unui videoproiector si al unui

– ecran de proiectie cu diagonala de 2m.

Pretul prezentului PACHET este 450 lei.

In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.

cere oferta pret foto video nuta botez majoratVideoproiector pentru Nunta sau Botez

filmare videoproiectie, nunta, botez, ecran mare, proiector, camera video, cameraman, poze, proiectie nunta, proiector la nunta, botez, proiector botez, filmare live nunta, proiectie live, timisoara, resita, caransebes, lugoj, baile herculane, arad,