Videoproiector

Videoproiectie de Fotografii si Film la Nunta

Videoproiectie de Fotografii si Film la Nunta

Videoproiectie de Fotografii si Film la Nunta. Cu siguranta ca si voi doriti ca in ziua nuntii voastre sa le faceti o multime de surprize invitatilor vostri si sa le oferiti un cadru ambiental placut, original in care sa petreaca alaturi de voi. Prin videoproiectie de fotografii la nunta, poti impartasi tuturor povestea ta de dragoste, instantanee, sau cele mai frumoase momente din viata mirilor de pana atunci. Astfel, le oferi invitatilor posibilitatea sa fie la curent cu momentele speciale si cu povestea vietilor voastre care astazi s-au unit. In plus, video proiectia de fotografii va crea o atmosfera speciala.

Pretul prezentului PACHET este 450 lei.

In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau apasa click pe CERE OFERTA.

cere oferta pret foto video nuta botez majoratVideoproiectie de Fotografii si Film la Nunta

filmare videoproiectie, nunta, botez, ecran mare, proiector, camera video, cameraman, poze, proiectie nunta, proiector la nunta, botez, proiector botez, filmare live nunta, proiectie live, timisoara, resita, caransebes, lugoj, baile herculane, arad,