Schela de Lumini

Schela de Lumini Mare NUNTA sau BOTEZ

schela de lumini nunta mareSchela de Lumini Nunta Timisoara Lugoj Resita

Schela de Lumini Nunta Timisoara Lugoj Resita. Schela de lumini si jocurile de lumini folosite la evenimente precum NUNTA, BOTEZ, PETRECERE PRIVATA ajuta la reusita evenimentului si dau o nota de eleganta si stil fiecarui eveniment. PACHET 3  – Schela de Lumini Mare pentru NUNTA sau BOTEZ contine tot ce e necesar din punct de vedere al luminilor pentru un eveniment deosebit. Jocurile de lumini moderne denumite si „lumini inteligente” permit controlarea si programarea lor printr-un mixer de lumini. Acest lucru permite setarea, reglarea, luminilor in functie de momentele evenimentului. Spre exemplu in timpul servirii mesei luminile sunt programate pe un efect de ambianta fara miscari sau schimbari de culori bruste. In timpul dansului acestea sunt setate astfel incat miscarea si schimbul de culori, forme proiectate de moving head-uri sau sacnnere sa se efectueze intr-un mod dinamic in ritmul muzicii.

PACHETUL 3 – Schela de Lumini Mare pentru NUNTA sau BOTEZ contine urmatoarele :

Schela de lumini de 6m lungime, compusa din 4 traverse. – schela profesionala din aluminiu Global Truss, se poate ridica pana la o inaltime de 5 m.

6 x Proiectoare LED – PAR 64;  4 x Moving Head 250W; 2 x Sacnner 250W;  2 x Scanner Led; 1 x Laser; 1 x Stroboscop de Mare Putere; 1 x Bara Led – Dynamic 4 Proiector; Masina de fum ceata;  1 x Comanda DMX pentru lumini;  1 x laptop pentru programare personalizata a programelor de lumini; montaj + demontaj; Operator lumini.

In functie de distanta unde se solicita serviciile se percepe taxa de transport.

PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 1850 lei

Preturile pentru pachetele schela de lumini nunta sau botez pot fi negociabile in functie de locatie, durata si data evenimentului. Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Schela de Lumini Nunta Timisoara Lugoj Resita

Arad, Botez, Caransebes,dj, herculane, Lugoj, lumini botez, lumini nunta, Moldova Noua, Nunta, oravita, Resita, schela de lumini, schela de lumini botez, schela de lumini nunta, schela lumini nunta caransebes,schela lumini nunta lugoj, schela lumini nunta moldova noua,schela lumini nunta oravita, schela lumini nunta resita, schela lumini nunta timisoara, Timisoara