Schela de Lumini

Lumini Ambientale Nunta, Prezidiu Miri

lumini decorative nunta botezLUMINI DECORATIVE PREZIDIU NUNTA

Lumini Ambientale Nunta Prezidiu Miri. Daca pana anii trecuti, salile folosite pentru evenimente gen nunti, botezuri sau evenimente private, erau dominate de aranjamente cu baloane si confeti, s-a evoluat catre utilizarea de lumini ambientale, arhitecturale, ce au calitatea de a transforma orice sala de eveniment intr-o locatie splendida, creand astfel o atmosfera placuta. Aceste lumini aduc nunta ta la viata, o imbraca, o completeaza iar impreuna cu florile, decoratiunile si locatia aleasa vor crea un spatiu de divertisment primitor si elegant. Secretul consta in tipul de iluminare, locul plasarii luminilor si scopul acestora in vederea consolidarii si impulsionarii aspectelor deja frumoase ale nuntii tale. Luminile ambientale, arhitecturale sau decorative sunt unul dintre acele elemente, alaturi de miros, temperatura si atingere, care subliminal influenteaza atmosfera evenimentului dvs.

Acest pachet este destinat evenimentelor unde se doreste crearea unei ambiante cat mai placute. Luminile se vor amplasa astfel incat sa ilumineze peretii locatiei precum si stalpii de sustinere, intrarea si alte elemente importante.

ped par lumini ambianta nuta
Pachetul de lumini pentru prezidiu contine :
– Sistem de lumini arhitecturale Lumini arhitecturale led par
– 5 spoturi de lumina – LED PAR 56
LED PAR 56 dispune de 183 de leduri de 10 mm RGBW de mare putere ce se pot controla prin intermediul conexiunii DMX cu comanda externa.
PRETUL PREZENTULUI PACHET ESTE DE 450 lei
 
In functie de necesitatile dumneavoastra tehnice va putem contura un pachet care sa contina aparatura, luminile, necesara realizarii evenimentului planuit. Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA..
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Lumini Ambientale Nunta Prezidiu Miri

 lumini arhitecturale, lumini ambientale, lumini nunta, lumini decorative, inchiriere lumini, lumini arhitecturale nunta, lumini arhitecturale pret, schela lumini, lumini nunta,proiectii nunta, lumini nunti, lumini arhitecturale, lumini la nunta, efecte lumini nuta, timisoara, resita, caransebes, lugoj, decoratiuni cu lumini,