Dj BotezDj Nuntă

PACHET 1 Dj Nuta / Dj Botez / Sonorizare Evenimente

dj pentru nunta sau botezDj pentru Nunta sau Botez

Dj pentru Nunta sau Botez Pachet 1: DJ si Sonorizare (pt evenimente restranse pana la 50 persoane)

– Instalatie completa de sunet 600 Wati (2 boxe, 1 mixer, 1consola DJ, 1 microfon, laptop);
– Efecte de lumin: instalatie de fum, 2 scannere led;
– Discografie de peste 30.000 titluri;
– Animatie DJ pe toata perioada evenimentul.
– DJ va fi prezent cu o ora inainte de inceperea evenimentului si pana la terminarea acestuia;
– Posibilitate de alegere preliminara a melodiilor.
– Transport inclus in localitate;

Pretul prezentului PACHET este 300 euro.

Optional se pot introduce in acest pachet mai multe LUMINI – Schela de Lumini, Lasere, Instalatie de fum, Scanere 250 W, Moving-head-uri 250W, Par-led 64, Stroboscop, Fum Greu cu Gheata Carbonica,  Artificii Vulcan de interior, incepand de la  270 lei.
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
preturi nunta dj lugoj

Dj Eveniment va ofera servicii de fotografiere, filmare si sonorizare pentru orice tip de evenimet de la nunti, botezuri, petreceri private, aniversari, lansari de produse, evenimete mondene pana la petreceri de firma si cockteiluri. Oferim pachete complete de filmari HD, fotografii profesionale si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj, sonorizari in Timisoara, Lugoj, Herculane, Moldova Noua, Caransebes,Resita, Germania sau Austria. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizionati site-ul nostru cu mare atentie sau ne puteti contacta pentru stabilirea unei intalniri. Dj nunta, dj nunti, sonorizare nunta, sonorizare nunti, dj botez, dj botezuri, sonorizare botez.

Dj pentru Nunta sau Botez

dj nunta, dj botez, oferta dj, dj pentru nunta, muzica cu dj, dj nunta timisoara, dj nunta resita, dj botez timisoara, dj nunta lugoj, dj aniversare, dj petreceri de firma, dj cununie,dj majorat, schela de lumini, lumini nunta, fum dansul mirilor, Lugoj, Timisoara, Caransebes, Resita, Herculane, Moldova Noua, Dj Profesionist