Nunta Botez Party Wedding

FOTO & VIDEO, DJ NUNTA, SCHELA DE LUMINI

DJ NUNTA, SCHELA LUMINI, FOTO & VIDEO IN STRAINATATE

Dj Nunta Foto Video in Strainatate. Organizarea unei Nunti ca la tine acasa in Romania, nu mai este atat de greu de organizat sau o sarcina de neralizat. Dj Eveniment vine in intampinarea celor plecati sau stabiliti in strainatate cu servicii profesionale pentru Nunta, Botez sau Petreceri Private. Va asiguram o echipa de oameni dedicati, profesionisti si seriosi care vor face ca evenimentul deosebit din viata dumneavoastra sa ramana in amintirea invitatiilor si a voastra,  ca fiind o petrecere mai mult decat reusita. Experienta noastra castigata pe parcusul anilor, combinata cu gama larga de echipamente profesionale pentru sonorizari, foto si video pentru nunta si cu o calitate ireprosabila a serviciilor, ne-a plasat pe piata romaneasca ca fiind o companie solicitata si apreciata pentru organizari petreceri,  evenimente si Dj & MC de evenimente, de multe restaurante, hoteluri dar si de companii.
Servicii puse la dispozitie: Sonorizare, Dj, MC, Schela de Lumini, Lumini Dinamice Personalizate, Laser Show, Lumini Decorative sau Arhitecturale, Fum cu Gheata Carbonica pentru Dansul Mirilor, Gheata in Pahare, Artificii de Interior, Artificii tort Miri, Masina de Fum Ceata, Proiectii Personalizate cu Gobo.
 
Servicii foto / foto-video incluse in pachetele de nunta:
Fotografii la cununia civila. Deplasari acasa la cei doi miri, la cerere (imagini cu obiceiuri, pregatiri mire si mireasa si detalii). Fotografii la cununia civila si religioasa la biserica. Sedinta foto dedicata mirilor, deplasare in alte locatii deosebite pentru a obtine fotografii superbe, bine regizate. Fotografii in cadrul petrecerii de la restaurant pana la ultimele obiceiuri. Inscriptionarea pe doua DVD-uri personalizate, sau pe memory stick.
Echipa Dj Foto-Video.com va ofera servicii in Germania si Austria.
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
dj nunta, foto nunta, video nunta, muzica nunta, poze nunta, filmare nunta, germania, austria, strainatate, romania, poze nunta germania, filmare nunta germania, dj nunta austria, poze nunta austria, filmare nunta austria, dj nunta austria, dj foto video,

Dj Nunta Foto Video in Strainatate