Nunta Botez Party Wedding

DJ NUNTA, DJ BOTEZ, DJ PETRECERE, SONORIZARI EVENIMENTE

DJ NUNTA, DJ BOTEZ, SONORIZARI EVENIMENTE

Muzica Dj Nunta Dj Botez. Dj Eveniment va ofera servicii profesionale de Sonorizare cu, jocuri de lumini, efecte special, lasere, fum, baloane, artificii, fum greu, gheata carbonica, pentru : Nunta, Botez, Majorat, Bal, Intalnire, Expozitii, Concerte, Baluri, Spectacole, Manifestari Scolare, Petreceri de firma, evenimente sportive, Inaugurare, Lasare de produs si Evenimente in aer liber, la un raport calitate/pret fara concurenta. Dj Eveniment va asigura succesul petrecerii indiferent de natura evenimentului.
Dj Evenniment pune accent pe dorintele clientului, acorda multa atentie detaliilor si calitati, dispune de o gama variata de genuri muzicale si aparatura necesara evenimentului dumneavoastra.
Garantia unei petreceri reusite este muzica de buna calitate.
Muzica face atmosfera placuta si da tonul distractiei.
 Echipa Dj Eveniment, da dovada de profesionalism si seriozitate deoarece are in componenta oameni cu peste 10 ani de experienta in domeniul sonorizarilor, evenimetelor speciale, nunta, botez, majorat, bal, petreceri de firme, sonorizare de expozitii.
Am efectuat cu succes, sonorizari in diferite orase pentru diferite evenimente: Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes, Herculane, Moldova Noua, Anina, Oravita si in multe alte orase din Romania si strainatate Germania sau Austria.
Dotarea tehnica, de o foarte buna calitate, ne permite realizarea unei sonorizari exceptionale si o petrecere pe cinste..
In acord cu preferintele dvs configuratia echipamentelor audio si video (schela de lumini,sonorizare,fum, fum dansul mirilor, gheata carbonica) pot fii diferite de oferta standard propusa de noi pentru evenimentul dvs.
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

Muzica Dj Nunta Dj Botez