Dj BotezDj Nuntă

Discount de 5% pentru evenimentele programate cu 12 luni inante

reducere si oferte dj foto video nunta botezOFERTE DJ FOTO-VIDEO NUNTA

Discount pentru Nunta sau Botez. Dacă ați ajuns aici, înseamnă că sunteți în căutare de un dj, fotograf sau cameraman pentru evenimentul dumneavoastră. Fie că doriți să organizați o nuntă, un botez, o petrecere de zi onomastică sau orice alt eveniment important, căruia doriți să îi dați un ton de culoare si un fundal muzical inedit, puteți apela cu încredere la serviciile noastre. Noi Dj Eveniment consideram că muzica este unul dintre cele mai importante elemente ale unei petreceri, drept pentru care încercam să fac o ambianță cât mai plăcută încât, dumneavoastră și invitații dumneavoastră să vă simțiți bine. Obiectivul nostrum este să avem un ring de dans plin, să simtim energia invitaților, să mulțumi pe toată lumea.

foto video dj lumini ursitoare fum

Dj Foto&Video Eveniment vine in intampinarea dumneavoastra cu acest pachet Dj-Foto-Video, cu o reducere de 5% la toate serviciile prestate de noi: Dj, Sonorizare, Schela de Lumini, Lumini Ambientale, Fum pentru Dansul Mirilor, Gheata Carbonica, Filmare si Fotografiat pentru Nunta sau Botez. Beneficiaza de aceasta reucere doar cei care au programat si semnat un contract de prestari servicii cu 12 luni inainte de data stabilita pentru nunta, sau alt eveniment si doar daca optati pentru minim 2 pachete din ofertele noastre.
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
preturi nunta dj lugoj

Oferim pachete complete de Dj de Nunta,  Filmari Full HD, Foto Video pentru Nunta sau Botez  si Sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj in Timisoara, Lugoj, Herculane, Moldova Noua, Caransebes, Resita, Germania sau Austria. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun.

Discount pentru Nunta sau Botez

fotograf nunta, cameraman nunta, foto, video, filmare nunta, poze nunta, timisoara, lugoj, resita,caransebes, moldova noua, germania, austria,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *