Dj BotezDj Nuntă

Pachet FULL OPTIONS – Dj – Lumini – Fum Dans Miri – Artificii

dj nunta botez full optionsDj NUNTA Timisoara, Lugoj, Resita, Germania si Austria

Dj Nunta Schela Lumini Fum Artificii. Un pachet complex care cuprinde tot ce este necesar, pentru a nu lipsi nimic din configuratia de aparatura pentru o nunta, botez sau evenimente de exceptie.

PACHET FULL OPTION: DJ si Sonorizare (pt. evenimente deoseite cu 100 pana la 250 de persoane)

– Instalatie completa de sunet 1500 Wati (4 boxe, mixer 16 canale, consola DJ, 3 microfoane, laptop);
– Efecte de lumin: 1 laser, 1 instalatie de fum clasic, 2 Scannere Led, 2 X ADJ Scannner 250 Hp, 4  Mouving-head-uri 250W; Bara Led – 4 Dynamic.

6 Mouving-head Beam Led 64, DMX controller, toate luminile sunt controlate si programate de un mixer de lumini programabil.

schela de lumini nunta mareSchela de lumini MARE, STAIRVILLE, lungime 6 m, se poate ridica la o inaltime de maxim 5m.
Fum Greu cu Gheata Carbonica pentru dansul de deschidere miri;
4 Artificii de scena tip vulcan pentru dansul de deschidere miri;
Gheata Carbonica in 100 Pahare, la primirea invitatilor;
Stroboscop
– Glob oglinzi, efect de stea;
– Masina de baloane;
– Procesoare sunet, efecte si compresoare audio;
– Discografie de peste 30.000 titluri;
– DJ-ul,MC -ul (Master of Ceremonies) – intretine atmosfera, prezinta momentele
   importatante ale serii, diverse speech-uri etc.
– DJ va fi prezent cu doua ore inainte de inceperea evenimentului si pana la terminarea acestuia. Posibilitate de alegere preliminara a melodiilor. Transport inclus in localitate.
Pretul prezentului PACHET este 850 euro.
Optional se pot introduce in acest pachet mai multe LUMINI – Schela de Lumini, Lasere, Instalatie de fum, Scanere 250 W, Moving-head-uri 250W, Par-led 64, Stroboscop, Fum Greu cu Gheata Carbonica,  Artificii Vulcan de interior, incepand de la  270 lei.
Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.
preturi nunta dj lugoj

Oferim pachete complete de filmari HD, Foto Video pentru Nunta sau Botez  si sonorizari pentru orice tip de eveniment. Dj in Timisoara, Lugoj, Herculane, Moldova Noua, Caransebes,Resita, Germania sau Austria. Folosim echipament foto, video si de sonorizare de ultima generatie oferind clientilor nostri cea mai buna calitate la pretul cel mai bun.

Dj Nunta Schela Lumini Fum Artificii

dj nunta, dj botez, dj pentru nunta, dj timisoara, dj lugoj, dj resita, dj germania, dj austria, lumini nunta, schela de lumini, nunta, botez, dj profesionist, muzica, dj nuta timisoara, dj nunta resita, dj nunta lugoj, lumini de nunta, lumini decorative, fum dansul mirilor, artificii,