Ursitoare Botez

URSITOARE pentru BOTEZ Pachet 2

Ursitoare Botez Timisoara Lugoj Caransebes

Ursitoare Botez Timisoara Lugoj Caransebes. Un spectacol cu zane, ursitoare de botez, transforma evenimentul copilului dumneavoastra intr-un vis frumos, ca desprins din basme, facand deliciul copiilor, dar si al adultilor. Dj Eveniment va pune la dispozitie o trupa de zane ursitoare ce vor aduce legenda la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra printr-un spectacol minunat, cu 3 personaje. Cele 3 zane bune ii vor ursi si ura de bine si belsug, atat bebelusului cat si parintilor si nasilor. Chemati Zane Ursitoare la botez in Timisoara, Arad, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane si Moldova Noua, iar ele promit ca vor aduce zambetul pe fetele tuturor copiilor si invitatilor!

OFERTA CONTINE URMATOARELE SERVICII SI PRODUSE :

– Show live cu cele 3 ursitoare bune ( SANATATE, NOROC, IUBIRE)

– Durata aprox. 20 minute, muzica ambientala,

– 3 Microfoane wireless

 – CADO NOROCOS PENTRU COPIL, (o frumoasa bratara cu zodia copilului)

– Show realizat de actrite foarte carismatice!

– Sesiune foto pentru parinti si copii la sfarsitul prestatiei!

Pretul prezentului PACHET este 550 lei.

Galeriile foto si video din partea de mai jos a acestei pagini va vor ajuta sa va faceti o idee mai clara despre zane ursitoare si despre spectacolul lor original. La pretul prezentului pachet se adauga doar o mica taxa de transport, in functie de distanta, nimic altceva in plus.

Pentru oferte , detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau click pe CERE OFERTA..
cere oferta pret foto video nuta botez majoratUrsitoare Botez Timisoara Lugoj Caransebes
ursitoare copii, ursitoare, zana, animatie, ursitoare botez, zane ursitoare, zane botez, zane ursitoare, ursitoare la botez, ursitoare pentru botez, ursitoare pret, botez, ursit, program ursitoare, programari ursitoare, programari zane botez, Timisoara, Arad, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane, Moldova Noua, fum botez, lumini botez, dj botez,muzica, dj botez, voto. videfoto video botez, o,