Trupe & Formatii

Formatie pentru Nunta sau Botez – Diana Goloșie

Formatie pentru Nunta sau Botez – Diana Golosie

Formatie pentru Nunta sau Botez – Diana Golosie. Sunteti in cautarea unei formatii pentru nunta in Timisoara, Lugoj, Resita sau Caransebes? Are loc un eveniment important in viata ta? Atunci e cazul sa sarbatoresti pe cinste! Si pentru o petrecere reusita ai nevoie de NOI Formatia Diana Golosie! Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia de Muzica Populara va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere si  folclor autentic.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

preturi nunta dj lugoj

Formatie Nunta sau Botez in Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes

Formatie, Nunta, Botez, Dj, Foto, Video, Schela Lumini, Diana Golosie, Fum dansul Mirilor, Artificii, Formatii Nunta, Formatii Botez, Muzica Populara, Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes, Moldova Noua, Herculane, Austria, Germania, Dj Eveniment, Poze, Filmare,