Trupe & Formatii

Formatia Iliuta Nedelcu – Nunta sau Botez in Timisoara, Lugoj, Resita

Formatia Iliuta Nedelcu – Nunta sau Botez in Timisoara, Lugoj, Resita

Din toate evenimentele din viata ta, nunta sau botezul  poate fi cel mai important dintre ele. Iti doresti sa fie unic si sa-ti ramana in memorie pentru totdeauna, iti garantam o experienta extraordinara si o petrecere pe cinste!  Pentru o petrecere la care toti invitatii sa danseze ai nevoie de NOI Formatia Iliuta Nedelcu ! Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia de Muzica Populara va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere si  folclor autentic.

 

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

preturi nunta dj lugoj

Formatia Iliuta Nedelcu – Nunta sau Botez in Timisoara, Lugoj, Resita

Formatie, Nunta, Botez, Dj, Foto, Video, Schela Lumini, Iliuta Nedelcu, Fum dansul Mirilor, Artificii, Formatii Nunta, Formatii Botez, Muzica Populara, Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes, Moldova Noua, Herculane, Austria, Germania, Dj Eveniment, Poze, Filmare, Formatia Iliuta Nedelcu,