Live Streaming Video

Live Streaming si Productie Video in Direct

Realizam transmisii live HD sau Full HD în sistem multicam si multiscreen.

Transmisia video LIVE va ofera o vizibilitate impresionanta pentru evenimentele pe care le organizati si da sansa unui public numeros sa urmareasca, in timp real, pe pagina Dvs. de internet, facebook sau youtube, desfasurarea integrala a diverselor evenimente. Spectacole, concerte, conferinte, competitii sportive, pot fi astfel urmarite live, pe internet, de pe un desktop, laptop, smartphone sau tableta. Organizatorul are asigurata astfel vizibilitate internationala a evenimentului, lucru important in promovarea acestuia si asigurarea unei vizibilitatati extreme de mari a sponsorilor si partenerilor.

Servicii Transmisie LIVE video pe facebook si youtube

Va punem la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale, pentru o transmisie audio-video de cea mai buna calitate.

– Transmisie video live simultan pe trei platforme, Facebook si Youtube, HD sau Full HD
– Transmisie cu 4 camere, 2 camere fixe, 1 camera mobila, 1 o camera robotica cu comandata din regie
– Cameramani, regizor de imagine, sunetist
– Mixer video 6 surse de intrare video
– Vizualizare program transmis clasic, mixaj din cele 3 sau 4 camere
– Vizualizare program transmis Multi Smart View (ecran impartit in 3 – 4 ecrane mai mici, vizualizare zone de actiune diferite)
– Mixer audio de emisie cu 6 intrari
– 3 microfon wireless de mana sau lavaliere (prezentor)
– 2 microfon wireless cu stativ (pentru ambianta)
– Posibilitatea de inserare grafica video (logo/sigla, buritiere, live scor, cartoane in/out, cartone cu transparenta, text care sa ruleze in partea de jos a ecranului – crawl) sau difuzare de clipuri video.
– Posibilitatea de inserare de publicitate video in pauzele evenimentului.
– Asiguram semnale video out HD sau Full HD pentru ecrane led, televizoare sau video proiector.

Pentru oferta de pret personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati
la numarul de telefon 0721153242, sau accesati

Am conturat pentru dumneavoastra cateva pachete pentru a transmite profesionist evenimentele.

oferta transmisie live strem video oferta transmisie live strem video

La cerere, se pot asigura si alte echipamente pentru filmare si transmisie: kit profesional de sonorizare (boxe active, mixer audio, microfoane sau lavaliere fara fir), Schela de lumini, Lumini de Studio, StadyCam, Macara Video cu brat de 7 m, Ecrane LED Mare sau Videoproiector.

Servicii live stream in Timisoara, Resita, Caransebes, Arad, Lugoj, Orsova, Moldova Noua, Deva, Hunedoara, Orastie, Live Stream Timis, Live Stream Caras Severin, Live Stream Hunedoara. Productie Video Live, Oferta pret Live Video, Tarif Live Stream, Servicii Transmisie Video Volei, Servicii Transmisie Fotbal, Transmisie Video Gimnastica, Transmisie video online, Live Streaming video, Oferta transmisie Live, Filmare Live,