Nunta Botez Party Wedding

SUNTEM O ECHIPA DE PROFESIONISTI !!!

Echipa de profesionisti.

Echipa de profesionisti. Avem experienta vasta de peste 15 ani ca Dj de nunta, dj botez, dj cununie, dj petrecere firma, dj majorat. Ajutati de echipamente de ultima generatie dam culoare si unicitate evenimentului dumneavoastra. Detinem aparatura de sonorizare cu o putere de peste 3000W reali, masini de fum/baloane,lumini ambientale,moving head-uri,scannere. Nu suntem doar Dj, ci suntem si MC, intretinem atmosfera, prezentam momentele importante si ne integram in cadrul evenimentului dumneavoastra. Am realizat de-a lungul timpului sonorizari cu DJ impreuna cu diferite formatii de muzica usoara sau popular, am sonorizat concete, in Timisoara dar si in Arad, Resita, Caransebes, Resita, Iasi, Bucuresti precum si in alte orase din tara. Oferim discount de 10% la pachetele de Sonorizare si DJ pentru orice tip de eveniment (nunta botez, petrecere, majorat etc.) care are loc in zilele de vineri sau duminica.Lucrăm într-o perfectă colaborare cu fotograful, operatorul video şi personalul locaţiei pentru a ne asigura o perfectă sincronizare cu aceştia.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

Echipa de profesionisti.

Tags:dj profesionisti, dj nunta, dj botez, dj pentru nunta, dj pentru botez,  muzica nunta, muzica botez, sonorizare, concerte, lansare, dj Lugoj, dj Timisoara, dj Caransebes, dj Resita, dj Arad, dj nunta Germania, dj nunta Austria, fum greu, gheata carbonica, fum dans miri, lumini nunta, schela de lumini, lumini decorative, Foto Video Nunta, Filmare,  Poze, Nunta, Botez,Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes, Moldova Noua, Germania, Austria,