LUMINI NUNTA LASERE, MOUVING HEAD-URI, SCANNERE

EFECTE DE LUMINI PENTRU NUNTA sau BOTEZ

Lumini Nunta sau Botez. Pentru ca evenimentul tau sa fie cu totul deosebit opteaza pentru jocurile de lumini. Folosim lumini inteligente profesionale programabile cu DMX si calculator care prin iluminarea peretilor incaperii, creaza o ambianta de poveste. Ele pot oferi o paleta larga de culori ca rosu, verde, albastru, violet, galben. Pachetul de Lumini moving heads, scanner, lasere, fum cu gheata carbonica, ofera un joc de lumini rotative controlat de ritmurile muzicii, oferind eleganta si unicitate evenimentului pe care il gazduiti. Jocul de lumini va anima ringul de dans si va oferi dinamicitate evenimentului. Recomandam scahela de lumini pentru nunta sau botez,  aniversarilor, petrecerilor private/corporate, prezentarilor de afaceri, dar si la lansare de produse.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

Lumini Nunta sau Botez

schela de lumini, schela de lumini nunta, schela de lumini botez, efecte lumini,fum dans miri, timisoara, arad, resita, caransebes, herculane, moldova noua, lugoj, oravita,germania, austria, dj, nunta, botez, wedding,