Trupe & Formatii

Roxana Miculescu – Formatie pentru Nunta sau Botez

Formatie Artisti pentru Nunta sau Botez

Roxana Miculescu – Formatie pentru Nunta sau Botez. Pentru o petrecere la care toti invitatii sa danseze ai nevoie de Formatia Roxana Miculescu ! Cu o experienta de peste 8 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia de Muzica Populara va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele avand in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere si folclor autentic. Din toate evenimentele din viata ta, nunta sau botezul  poate fi cel mai important dintre ele. Iti doresti sa fie unic si sa-ti ramana in memorie pentru totdeauna, iti garantam o experienta extraordinara si o petrecere pe cinste!

https://www.youtube.com/watch?v=EkS5v4m0irc&t=23s

https://www.youtube.com/watch?v=iR0x11m9Vvk

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

preturi nunta dj lugoj

Roxana Miculescu – Formatie pentru Nunta sau Botez

Formatie, Formatii, Artisti, Nunta, Botez, Dj, Foto, Video, Schela Lumini, Roxana Miculescu, Fum dansul Mirilor, Artificii, Formatii Nunta, Formatii Botez, Muzica Populara, Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes, Moldova Noua, Herculane, Austria, Germania, Dj Eveniment, Poze, Filmare, Formatia Roxana Miculescu,