Trupe & Formatii

Formatia Simply Radauti – Formatie pentru Nunta in Germania

Formatii Nunta Germania

Formatia Simply Radauti Formatie pentru Nunta in Germania – Formati compusa din trei menbrii, solist Sorin Costiuc, organist si saxofonist. Pentru o petrecere la care toti invitatii sa danseze ai nevoie de Formatia Simply Radauti ! Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, Nunta, Botez, Evenimente private, Formatia va ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintele avand in repertoriu muzica usoara si populara din moldova, muzica lautareasca si de petrecere si folclor autentic. Iti doresti ca Nunta ta sa fie unica si sa-ti ramana in memorie pentru totdeauna, iti garantam o experienta extraordinara si o petrecere pe cinste! Va oferim servicii profesionale Foto-Video pentru Nunta.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

Formatia Simply Radauti Formatie pentru Nunta in Germania

Formatie, Formatii, Artisti, Nunta, Botez, Dj, Foto, Video, Schela Lumini, Simply Radauti, Sorin Costiuc,Formatii Nunta, Formatii Botez, Muzica Populara, Timisoara, Formatie Germania, Mannheim, Nurnberg, , Germania, Dj Eveniment, Poze, Filmare, Heidelberg, Heilbronn, Karlsruhe, Wurzburg