URSITOARE PENTRU BOTEZ IN Timisoara, Lugoj, Arad, Resita si Caransebes

URSITOARE PENTRU BOTEZ

Venirea pe lume a unui copil este cea mai mare bucurie pentru parinti, bunici si rude. Botezul este un eveniment important pentru parinti, asa cum este si prima petrecere din viata copilului dumneavoastra, iar noi va putem ajuta sa marcati momentul intr-un mod special alaturi de zanele ursitoare. Ursitoarele va asigura un spectacol magic, unic si de neuitat pe o muzica de basm, imbracate in rochii de printese, cu urari special compuse pentru cel mic, in timp ce cu baghetele lor fermecate presara praf magic peste copilul dumneavoastra, ursindu-i totodata noroc, iubire si intelepciune, totul intr-un cadru magic. Chemand zanale ursitoare la petrecerea de botez a copilului, veti da o nota aparte petrecerii si veti ramane cu amintiri frumoase peste ani. Asiguram servicii in Timisoara, Arad, Lugoj, Resita, Caransebes, Baile Herculane si Moldova Noua. Dj Eveniment dispune dedoua echipe de ursitoare pentru botez iar pretul este cuprins intre 400 si 650 de lei in functie de bugetul si de pachetul ales de dumneavoastra.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

URSITOARE PENTRU BOTEZ

Ursitoare copii, petreceri, ursitoare, zana, animatie, Ursitoare botez, Zane Ursitoare, zane botez, zane ursitoare, ursitoare botez timisoara, ursitoare botez pret ,ursitoare botez lugoj, ursitoare botez pret, ursitoare la botez, ursitoare pentru botez, ursitoare pret, botez, ursit, program ursitoare, programari ursitoare, programari zane botez,