FUM PENTRU DANSUL MIRILOR & ARTIFICII VULCAN

FUM PENTRU DANSUL MIRILOR

Fum pentru dansul Mirilor.Fumul Greu cu Gheata Carbonica este recomandat la aproape orice eveniment.Acesta creaza o atmosfera aparte scenei/ringului de dans si da o imagine de poveste locatiei. Principalul moment al nuntii, valsul mirilor, are intotdeauna nevoie de ceva special, care sa il faca de neuitat pentru cei din jur. Alege pachetul cu gheata carbonica de la noi pentru cel mai important eveniment din viata. Efectul de “Fum Greu” sau Fumul greu, este acel fum folosit la nunta si botez su lansari de produse care nu se ridica in aer si formeaza o patura de aburi care se imprastie la nivelul solului. Acest efect se poate obtine cu gheata carbonica folosita in masini speciale. Efectul de “fum greu” este folosit pentru primul dans al mirilor si transforma ringul de dans intr-un loc de poveste, creand acea senzatie deosebita de “dans pe nori”.

Pentru oferte personalizate, detalii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau 0747 052 852, sau accesati sectiunea CONTACT din meniu.

Fum pentru dansul Mirilor

fum greu, gheata carbonica, pret gheata carbonica, fum dans nunta, masina fum nunta, fum nunta, dans miri, fum dans, lugoj, timisoara, resita, caransebes, moldova noua, herculane, artificii nunta, fum nunta timisoara, gheata carbonica timisoara, fum greu resita, gheata carbonica resita,